Šlehaná ganache Liči & Borůvka

Suroviny:

 
  • 200 g smetany ke šlehání 31-33 % 
  • 100 g pyré liči 
  • 50 g pyré borůvka 
  • 140 g bílé čokolády Callebaut 
  • 200 g mascarpone 
  • 2 plátky želatiny 

Postup: 

1. Do studené vody dám hydratovat želatinu.
2. Smetanu a obě pyré zahřeji pod bod varu.
3. Čokoládu lehce rozpustím v mikrovlnné troubě.
4. Naliju tekutinu a vložím želatinu.
5. Tyčovým mixérem zamíchám a přidám mascarpone, ještě promixuji.
6. Na kontakt položím potravinářskou fólii a uložím do druhého dne do lednice, pak vyšlehám.

Barvivo: 
Pink Lumea
Purple Progel 

Dobrou chuť a hezký den ♥️.
                                                        Vaše Ilča




Komentáře