Ingredience:
- 250 g hladké mouky
- 100 g třtinového cukru
- 50 g krystalového cukru
- 2 vejce
- 100 g másla (povoleného)
- 1 lžička vanilkového extraktu
- 1 lžička javorového sirupu
- 1/3 lžičky dýňového koření
- 1 lžička prášku do pečiva
- špetka soli
Dýňová ganache:
V robotu smíchám sypké suroviny a postupně přidám ty ostatní.
Hnětu do té doby než se vše důkladně propojí. Hotové těsto vyndám z nádoby a ještě rukama zpracuji.
Zabalím do fresh fólie a uložím na 30 minut do lednice.
Následně rozválím mezi dvěma pečícími papíry a vykrajuji požadované tvary.
Na každé druhé dýni uřízněte šťopku pro párování.
Vyskládám na plech na silikonovou podložku a peču ve vyhřáté troubě 170°C 30 minut.
Než začnete plnit, můžete použít zlatý prach na ozdobu.
Čokoládu s máslem rozpustím v mikrovlnné troubě (s lehkostí a opatrně), smetanu též a spojím dohromady, míchám do rozpuštění.
Pokud stále máte v misce ještě kousky, znovu ohřejte (cca.5s) .
Přidejte pyré a tyčovým mixérem promixujte.
Nalijte do nízké misky, přikryjte na kontakt fólii a uložte na do lednice.
Následně plňte sušenky.
Dobrou chuť a hezký den❤.
Vaše Ilča
Komentáře
Okomentovat