Ingredience: na 6ks nanuků, dřívka
Poleva:
- 150 g bílé čokolády Callebaut
- 30 ml kokosového oleje
Postup:
Z rozdrcených skořápek, oříšků a ostatních ingrediencí vytvořím směs (hmotu) , kterou namačkám do připravené formy. Nezapomeňte na dřívka a uložím na 24 hodin do mrazáku.
Následující den si odvážím čokoládu a 2/3 rozpustím nad parou (nebo v mikrovlnné troubě). Bílá čokoláda je náchylnější, takže pomalu a opatrně. Mezitím si rozehřeji olej a společně se zbytkem čokolády vše promíchám. Naliji polevu do vyšší skleničky a nanuky v ní namáčím. Já namáčela 2x a pak vložila zpět na 10 min do chladu.
Pomocí zdobícího sáčku vytvořila zdobení a zasypala zlatem.
Dobrou chuť a krásný den❤.
Komentáře
Okomentovat