Hlavní ingrediencí pro osvěžující chuť je Maracuja neboli "Passion fruit" v podobě pyré. To vše zahaleno do Callebaut bílé a gold čokolády.
Ingredience: 8 porcí
- 100 ml 100% maracuja pyré
- 100 ml smetany
- 3 rovné lžíce moučkového nebo pudrového cukru (dle chuti)
poleva:
- 100 g bílé čokolády Callebaut
- 100 g gold čokolády Callebaut
Postup:
Všechny ingredience vložím (naliji) do blendru (mixéru) a promíchám.
Směs naliji do forem, nezapomeňte na dřívka a uložím na 24 hodin do mrazáku.
Následující den si obě čokolády rozehřeji.
Pro mě samotnou je nejlepší a nejrychlejší způsob vložit pecičky do misky, vhodné do mokrovlnné trouby a pomalým rozpouštěním rozehřát, lehce a pozvolna (např. na 30 sekund, pak 20 sekund, zamíchat a podle konzistence doladit).
Tekutou směs přeliji do vyšší skleničky, aby se nám do ní celý nanuk vešel (na ponoření).
Vyjměte nanuk z formy, ponořte, položte na prkénko s pečicím papírem a všechny pak najednou vraťte zpět do chladu.
Pokud budete zdobit, tak po zatuhnutí pomocí sáčku postříkejte zbytkem polevy a dozdobte, dle fantazie.
Dobrou chutˇa krásný den❤.
Vaše Ilča
použití:
forma na nanuky →
giftlabpyré→
pastryčokoláda→
Komentáře
Okomentovat