Maracuja osvěžení

Hlavní ingrediencí pro osvěžující chuť je Maracuja neboli  "Passion fruit" v podobě pyré. To vše zahaleno do Callebaut bílé a gold čokolády.

Ingredience: 8 porcí 

  • 100 ml 100% maracuja pyré
  • 100 ml smetany
  • 3 rovné lžíce moučkového nebo pudrového cukru (dle chuti)

poleva:

  • 100 g bílé čokolády Callebaut
  • 100 g gold čokolády Callebaut

Postup:

Všechny ingredience vložím (naliji) do blendru (mixéru) a promíchám.
Směs naliji do forem, nezapomeňte na dřívka a uložím na 24 hodin do mrazáku.
Následující den si obě čokolády rozehřeji.
Pro mě samotnou je nejlepší a nejrychlejší způsob vložit pecičky do misky, vhodné do mokrovlnné trouby a pomalým rozpouštěním rozehřát, lehce a pozvolna (např. na 30 sekund, pak 20 sekund, zamíchat a podle konzistence doladit).
Tekutou směs přeliji do vyšší skleničky, aby se nám do ní celý nanuk vešel (na ponoření).
Vyjměte nanuk z formy, ponořte, položte na prkénko s pečicím papírem a všechny pak najednou vraťte zpět do chladu.
Pokud budete zdobit, tak po zatuhnutí pomocí sáčku postříkejte zbytkem polevy a dozdobte, dle fantazie.
Dobrou chutˇa krásný den❤.
                                                                   Vaše Ilča











 






použití:
forma na nanuky → 
giftlab
pyré→
pastry
čokoláda→ 

Komentáře