Nemáte moc času a chcete hostům připravit něco dobrého?
Nezapomeňte si koupit mango a můžete začít....místo v žaludku se na něj určitě najde.
Čerstvě krémová chuť ovoce a jemná struktura všechny mile potěší.
Na nejvyšší otáčky mango rozmixuji na jemné pyré.
Následně přidám zakysanou smetanu, cukr, citrón, koření a vše znovu důkladně promíchám. Pokud by se Vám zdálo pyré málo sladké stačí přidat cukr.
Takto připravené naliji do připravených skleniček, pohárků a vložím na dvě hodiny do lednice.
Vychlazenou smetanu ušlehám do tuha a pomocí plnícího sáčku s ozdobnou špičkou nastříkám na vychlazené pyré. Ozdobím ovocem, mátou a podávám.
Dobrou chuť a krásný den❤.
Vaše Ilča
poznámka:
Pudrový cukr je jemnější než moučkový, v takto v jemných krémech atp. nám nevrže mezi zuby.
Běžně k sehnání v řetězci např. Kaufland
Instagram: ilca_s
Nezapomeňte si koupit mango a můžete začít....místo v žaludku se na něj určitě najde.
Čerstvě krémová chuť ovoce a jemná struktura všechny mile potěší.
Ingredience:
- 1 zralé mango
- 200 g zakysané smetany
- 2 lžičky pudrového cukru (popř. moučkového)
- 1 lžička citrónové šťávy
- na špičku nože kardamonu
- 200 ml smetany 33%
- lyofilizované ovoce na ozdobu
Postup:
Okrájené a pecky zbavené mango nakrájím na menší kousky a vložím do food processoru (mixéru).Na nejvyšší otáčky mango rozmixuji na jemné pyré.
Následně přidám zakysanou smetanu, cukr, citrón, koření a vše znovu důkladně promíchám. Pokud by se Vám zdálo pyré málo sladké stačí přidat cukr.
Takto připravené naliji do připravených skleniček, pohárků a vložím na dvě hodiny do lednice.
Vychlazenou smetanu ušlehám do tuha a pomocí plnícího sáčku s ozdobnou špičkou nastříkám na vychlazené pyré. Ozdobím ovocem, mátou a podávám.
Dobrou chuť a krásný den❤.
Vaše Ilča
poznámka:
Pudrový cukr je jemnější než moučkový, v takto v jemných krémech atp. nám nevrže mezi zuby.
Běžně k sehnání v řetězci např. Kaufland
Instagram: ilca_s
Komentáře
Okomentovat