Pomazánek není nikdy dost. Tato z *Moravanky* je moc dobrá a hlavně je jí tolik, že s ní namažete dvě kupované večky. Nebo, když budete mít více času, tak si můžete upéct "Francouzské bagety", které najdete u mě na blogu.
Okurky, cibulky a feferonku pokrájím na malé kousky a vrátím zpět na sítko k ostatní zelenině. Po vykapání nálevu nasypu směs do robotu s vloženým nožem a postupně přidávám salám, který jsem si předem na jemno nastrouhala, pak sýr a nezapomenu na vejce, uvařená a oloupaná. Vše rozdrtím, přidám majolku a na dochucení sůl, pepř. A máme hotovo.
Letos jsem vyzkoušela "Parmazánové sušenky" podle www.gardenandkitchen.com
a musím říct, že jsou dokonalé, pak už jen nanést pomazánku a nazdobit dle chuti.
Dobrou chuť.
Instagram: ilca_s
Ingredience:
- 1 sklenice *Moravanky*
- 20 dkg měkkého salámu (třeba Junioru)
- 4 trojúhelníčky taveného sýra
- 4 vejce (vařená)
- 1 malá majolka
- sůl, pepř na dochucení
Postup:
Skleničku přecedím přes sítko, aby se oddělil nálev.Okurky, cibulky a feferonku pokrájím na malé kousky a vrátím zpět na sítko k ostatní zelenině. Po vykapání nálevu nasypu směs do robotu s vloženým nožem a postupně přidávám salám, který jsem si předem na jemno nastrouhala, pak sýr a nezapomenu na vejce, uvařená a oloupaná. Vše rozdrtím, přidám majolku a na dochucení sůl, pepř. A máme hotovo.
Letos jsem vyzkoušela "Parmazánové sušenky" podle www.gardenandkitchen.com
a musím říct, že jsou dokonalé, pak už jen nanést pomazánku a nazdobit dle chuti.
Dobrou chuť.
Instagram: ilca_s
Komentáře
Okomentovat