"Naděje je dobrou snídaní, ale ne večeří"
Francis Bacon
Rukolu propláchnu, osuším a vložím do skleněné misky. Přisypu ředkvičky, které jsem si předem nakrájela na čtvrtky.
Následně přidám vajíčka (oloupaná, nakrájená na kolečka) a nakonec lehce vmíchám zálivku.
Při servírování přidám na talíř sedláckou šunku a podávám.
Dobrou chuť a krásný den❤.
Vaše Ilča
Instagram: ilca_s
Francis Bacon
Ingredience: na 2 porce
- 1 svazek ředkviček
- 100 g rukoly
- 5 křepelčích vajíček
- 40 g sedlácké šunky
Zálivka:
- 60 ml olivového oleje
- 1 lžíce hrubozrnné hořčice
- 1 lžíce medu
- 1 lžička nasekané čerstvé petrželky
Postup:
Křepelčí vajíčka vložím do studené vody. V momentě, kdy voda začíná vařit ponechám vajíčka ještě 1-2 minuty ve vroucí vodě, pak ihned ochladím.Rukolu propláchnu, osuším a vložím do skleněné misky. Přisypu ředkvičky, které jsem si předem nakrájela na čtvrtky.
Následně přidám vajíčka (oloupaná, nakrájená na kolečka) a nakonec lehce vmíchám zálivku.
Při servírování přidám na talíř sedláckou šunku a podávám.
Dobrou chuť a krásný den❤.
Vaše Ilča
Instagram: ilca_s
Komentáře
Okomentovat