Červenou řepu jsem nikdy nevyhledávala, akorát v případě, že byla sterilizovaná v nálevu se zelím.
S odstupem času jsem jí přišla na chuť a v poslední době jsme si jí všichni oblíbili.
Zjistila jsem, že barvivo z červené řepy rozšiřuje věnčité tepny. V mém případě bych jí tedy potřebovala tunu😄...
Zjistila jsem, že barvivo z červené řepy rozšiřuje věnčité tepny. V mém případě bych jí tedy potřebovala tunu😄...
Dále dodává vlasům lesk a nehtům potřebnou výživu.
Pokud řepu milujete, určitě vyzkoušejte.
Ingredience:
- 4 střední řepy
- 100 g žervé
- 2 stroužky česneku
- hrst vlašských ořechů
- sůl, pepř
- polníček, hladkolistou petržel a semínka na ozdobu
Postup:
Jak péct řepu → zakoupenou řepu omyjte a vložte do alobalu, udělejte z ní takovou bombu💣.Vložte do vyhřáté trouby a pečte na 200 °C asi hodinu. Po uplynutí doby zkuste ostrým nožem do ní píchnout, tím zjistíte zda již je krásně měkká. Pokud ano, je hotová. Po vychladnutí oloupejte.
Další z možností je, že si jí koupíte už hotovou vakuovanou.
Připravenou řepu na struhadle nastrouhám, přidám žervé, česnek, sůl, pepř dle chuti a jako poslední přidám ořechy, které v ruce lehce rozdrtím.
Další z možností je, že si jí koupíte už hotovou vakuovanou.
Připravenou řepu na struhadle nastrouhám, přidám žervé, česnek, sůl, pepř dle chuti a jako poslední přidám ořechy, které v ruce lehce rozdrtím.
Vše důkladně promíchám a natřu na čerstvé pečivo. Dozdobím a můžu servírovat.
Dobrou chuť a krásný den❤.
Vaše Ilča
Instagram: ilca_s
Instagram: ilca_s
Komentáře
Okomentovat